Duidelijk en persoonlijk contact

Onze manier van communiceren is iets waar we bij Active Freight Management trots op zijn. Ondanks, of juist dankzij, onze kleinschaligheid doen we keihard ons best om iedere klant een persoonlijke ervaring te bieden. Zo zorgen we ervoor dat u te allen tijde precies weet waar u aan toe bent en kunnen we u vaak ook nog eens in uw eigen taal te woord staan.

Geen ongewenste verrassingen

Onze communicatie is gebaseerd op eerlijkheid en zekerheid. Ons team zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen, maar u krijgt het ook eerlijk te horen als iets niet mogelijk is. In dat geval proberen wij met u mee te denken over een eventuele oplossing. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Internationaal vertegenwoordigd

Een ander punt waarop onze communicatie er bovenuit springt, is onze meertaligheid. Alleen al op ons Amsterdamse kantoor zijn alle teamleden meertalig. Daarbovenop hebben wij ook eigen kantoren in Frankrijk. Ook hier worden verschillende talen gesproken, waaronder Engels, Nederlands, Portugees, Spaans, Frans en Duits. Dit draagt niet alleen bij aan een beter contact met onze klanten, maar ook een soepelere communicatie met onze partners in het buitenland. Al met al is dit absoluut een eigenschap die de kwaliteit van onze service ten goede komt.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Als u benieuwd bent hoe wij uw zending zouden regelen, is het een goed idee om eens contact met ons op te nemen. Wij leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen en nemen ook altijd even de tijd om duidelijk plan op te stellen voor uw opdracht. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Natuurlijk kunt u ook voor andere vragen bij ons terecht.

Onze expertises

Aan ervaring geen gebrek

  • check Volledig ontzorgen van een logistiek proces
  • check Kennis van specifieke markten
  • check Onafhankelijk netwerk van partners
  • check Korte lijnen en een vast team
  • check Flexibel en actief
Een betrouwbare, competitieve en efficiënte service

Een betrouwbare, competitieve en efficiënte service

Wij zijn een internationale expediteur, die lucht- en zeevervoer, projectlogistiek, magazijn met pick- & pack oplossingen, douane in/uit klaringen en vliegtuig- en scheepscharter aanbiedt.

Met wereldwijde vertegenwoordigers, veel expertise en oplossingen op maat ontzorgen we van begin tot eind.

Contact opnemen Meer over ons chevron_right

Onze locaties

Wij hebben kantoren op twee verschillende locaties in Europa. Door een nauwe samenwerking tussen de kantoren kunnen wij u ten alle tijden voorzien van specialistische kennis van verschillende markten.

Active Freight Management
active.fr@active-freight.com +33 (0)1 85 90 01 90
Active Freight Management
active.ams@active-freight.com +31 (0) 297 753 639

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven