Ontzorgen van begin tot eind

Bij Active Freight Management vinden we het belangrijk dat onze klanten niet aan hun lot worden overgelaten. Complexe transporten kunnen veel stress veroorzaken en sommige opdrachten lijken simpelweg onmogelijk. Het is ons doel om u in die situaties volledig te ontzorgen. Door proactief te werken en out of the box te denken, streven we ernaar u van begin tot eind te ondersteunen bij het afhandelen van uw zending.

Wat kunt u van ons verwachten?

De medewerkers van Active Freight Management zijn dynamisch en kundig. Ze hebben veel ervaring in het vakgebied en weten precies hoe ze het beste resultaat voor u kunnen bereiken. Bovendien zullen ze zich niet uit het veld laten slaan door tegenslagen. Sterker nog, complexe transporten zijn onze specialiteit. Als het nodig is komen we u zelfs persoonlijk opzoeken, waar u ook bent. Daarnaast kunt u ook altijd bij ons terecht voor vrijblijvend advies. Wij zetten onze expertise graag in om u te helpen uw doelen te bereiken.

Flexibele aanpak

Eén van onze grootste kwaliteiten is onze flexibiliteit. Wij geloven dat elke opdracht uniek is en dus ook om een unieke aanpak vraagt. Om u succesvol te kunnen helpen is het dus van belang dat we ons niet laten beperken in onze werkwijze. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van ons onafhankelijke partnernetwerk, wat ervoor zorgt dat we niet vastzitten aan contractuele verplichtingen met één specifieke partner. Daarnaast proberen we in zoveel mogelijk landen connecties op te bouwen. Zo kunnen we u zelfs in de meest onbegaanbare gebieden van dienst zijn. Al met al hebben wij dus alles in huis om uw opdracht snel en voordelig af te ronden.

Interesse?

Bent u benieuwd hoe wij onze kwaliteiten in kunnen zetten voor uw transport? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij hebben altijd tijd voor een vrijblijvend gesprek en helpen u graag de beste oplossing te vinden voor uw opdracht.

Onze expertises

Aan ervaring geen gebrek

  • check Volledig ontzorgen van een logistiek proces
  • check Kennis van specifieke markten
  • check Onafhankelijk netwerk van partners
  • check Korte lijnen en een vast team
  • check Flexibel en actief
Een betrouwbare, competitieve en efficiënte service

Een betrouwbare, competitieve en efficiënte service

Wij zijn een internationale expediteur, die lucht- en zeevervoer, projectlogistiek, magazijn met pick- & pack oplossingen, douane in/uit klaringen en vliegtuig- en scheepscharter aanbiedt.

Met wereldwijde vertegenwoordigers, veel expertise en oplossingen op maat ontzorgen we van begin tot eind.

Contact opnemen Meer over ons chevron_right

Onze locaties

Wij hebben kantoren op twee verschillende locaties in Europa. Door een nauwe samenwerking tussen de kantoren kunnen wij u ten alle tijden voorzien van specialistische kennis van verschillende markten.

Active Freight Management
active.fr@active-freight.com +33 (0)1 85 90 01 90
Active Freight Management
active.ams@active-freight.com +31 (0) 297 753 639

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven