Zorgvuldig geselecteerde partners

Active Freight Management is een transportmakelaar met een unieke werkwijze. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door gebruik te maken van een volledig onafhankelijk partnernetwerk. En dit is niet zomaar een netwerk. Bij de samenstelling hiervan zijn wij namelijk actief op zoek gegaan naar partners die ons kunnen helpen uw opdrachten sneller en voordeliger uit te voeren. Zo hebben we onder andere gekeken naar erkende accreditaties en expertises die voor ons van pas zouden kunnen komen. Op deze manier hebben we een netwerk opgebouwd met partners die ieder hun eigen specialiteit hebben. Mede hierdoor kunnen we vol vertrouwen garanderen dat we zelfs de meest complexe transporten voor u kunnen regelen.

Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel van ons onafhankelijke netwerk is in é é n woord te omschrijven: flexibiliteit! Elke klant is uniek en elke opdracht vraagt dus ook om een unieke aanpak. Waar veel van onze concurrenten worden beperkt door contractuele verplichtingen met é é n specifieke partner, hebben wij de vrijheid om elke opdracht met een frisse blik te bekijken. Zo kunnen we telkens opnieuw uitzoeken welke partner in een bepaalde situatie de beste resultaten kan leveren. We hebben bovendien altijd de keuze uit meerdere betrouwbare opties. Dit zorgt ervoor dat we het gehele proces niet alleen sneller, maar ook voordeliger kunnen doorlopen. En dat is natuurlijk precies waarom onze klanten telkens weer bij ons aankloppen.

Meer informatie

Bent u benieuwd of we ook u kunnen helpen met een opdracht? Of zit u met een vraag waar u maar geen antwoord op kunt vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Onafhankelijk partnernetwerk

Onze expertises

Aan ervaring geen gebrek

  • check Volledig ontzorgen van een logistiek proces
  • check Kennis van specifieke markten
  • check Onafhankelijk netwerk van partners
  • check Korte lijnen en een vast team
  • check Flexibel en actief
Een betrouwbare, competitieve en efficiënte service

Een betrouwbare, competitieve en efficiënte service

Wij zijn een internationale expediteur, die lucht- en zeevervoer, projectlogistiek, magazijn met pick- & pack oplossingen, douane in/uit klaringen en vliegtuig- en scheepscharter aanbiedt.

Met wereldwijde vertegenwoordigers, veel expertise en oplossingen op maat ontzorgen we van begin tot eind.

Contact opnemen Meer over ons chevron_right

Onze locaties

Wij hebben kantoren op twee verschillende locaties in Europa. Door een nauwe samenwerking tussen de kantoren kunnen wij u ten alle tijden voorzien van specialistische kennis van verschillende markten.

Active Freight Management
active.fr@active-freight.com +33 (0)1 85 90 01 90
Active Freight Management
active.ams@active-freight.com +31 (0) 297 753 639

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven