Snelle, voordelige en zorgvuldige transport

Active Freight Management is een transportmakelaar met vele kwaliteiten. En dat moet ook wel. Met talloze kapers op de kust is het van cruciaal belang om de concurrentie steeds een stapje voor te blijven. Dat doen we onder andere door een snelle, voordelige en bovenal zorgvuldige afhandeling te garanderen. Hoe we dit regelen? Wij leggen het uit.

Drie cruciale factoren

Onze unieke werkwijze richt zich op drie factoren: een onafhankelijk partnernetwerk, directe communicatie en wereldwijde vertegenwoordiging. Elk van deze factoren brengt zijn eigen voordelen met zich mee en samen vormen ze de basis van onze service.

Onafhankelijk partnernetwerk

Active Freight Management onderscheidt zich door gebruik te maken van een onafhankelijk partnernetwerk. Dit houdt in dat wij niet worden beperkt door contractuele verplichtingen met specifieke bedrijven en altijd de keuze hebben uit meerdere betrouwbare opties. Deze flexibiliteit komt zowel de snelheid als de prijs ten goede.

Directe communicatie

Communication is key en daar weten we bij AFM alles van. Wij streven dan ook iedere dag naar een persoonlijke en effectieve aanpak. Dat blijkt onder andere uit het feit dat we het grootste deel van onze klanten inmiddels in hun eigen taal kunnen bedienen. Deze meertaligheid zorgt niet alleen voor een beter contact met onze klanten, maar versoepelt ook de communicatie met buitenlandse autoriteiten. Ideaal dus!

Wereldwijde vertegenwoordiging

Zoals gezegd kunnen wij als transportmakelaar profiteren van een enorm gevarieerd partnernetwerk. Dit heeft er inmiddels voor gezorgd dat we op alle continenten goed vertegenwoordigd zijn. Het maakt dus niet uit of u onze hulp inschakelt voor een simpele zending naar een buurland of een complex transport naar de andere kant van de wereld. Wij kennen altijd wel iemand die ons kan helpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd hoe wij onze kwaliteiten in kunnen zetten voor uw transport? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag een stapje verder.

Onze expertises

Aan ervaring geen gebrek

  • check Volledig ontzorgen van een logistiek proces
  • check Kennis van specifieke markten
  • check Onafhankelijk netwerk van partners
  • check Korte lijnen en een vast team
  • check Flexibel en actief
Een betrouwbare, competitieve en efficiƫnte service

Een betrouwbare, competitieve en efficiƫnte service

Wij zijn een internationale expediteur, die lucht- en zeevervoer, projectlogistiek, magazijn met pick- & pack oplossingen, douane in/uit klaringen en vliegtuig- en scheepscharter aanbiedt.

Met wereldwijde vertegenwoordigers, veel expertise en oplossingen op maat ontzorgen we van begin tot eind.

Contact opnemen Meer over ons chevron_right

Onze locaties

Wij hebben kantoren op twee verschillende locaties in Europa. Door een nauwe samenwerking tussen de kantoren kunnen wij u ten alle tijden voorzien van specialistische kennis van verschillende markten.

Active Freight Management
active.fr@active-freight.com +33 (0)1 85 90 01 90
Active Freight Management
active.ams@active-freight.com +31 (0) 297 753 639

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven