Internationale aanwezigheid

Active Freight Management is een transportmakelaar met kantoren in Nederland en Frankrijk. Deze internationale aanwezigheid brengt natuurlijk veel voordelen met zich mee. Zo zorgt het er onder andere voor dat we onze klanten in hun eigen taal kunnen bedienen, altijd wel ergens een partner hebben om ons uit de brand te helpen en kunnen profiteren van de verschillende specialiteiten van elk kantoor.

Ieder een eigen vakgebied

Active Freight Management heeft vier kantoorlocaties. Elk van deze kantoren heeft zich gespecialiseerd in een eigen vakgebied, waar de andere kantoren gebruik van kunnen maken. Deze specialisaties variëren van het verzorgen van de transport van gevarengoederen, IMO, ION-batterijen, het regelen van Letters of Credit (LC’s) tot de legalisatie van verschillende documenten en wegtransport, last mile delivery en on board delivery. Samen hebben we een goede grip op de wereldwijde vraag en kunnen we zelfs de meest uiteenlopende transporten voor u regelen.

Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel van deze wereldwijde vertegenwoordiging is natuurlijk het feit dat we op alle continenten talloze connecties hebben. Deze staan altijd klaar om ons uit de brand te helpen en dragen bij aan een snelle en zorgvuldige afhandeling. Maar dat is nog niet alles. Dankzij de meertaligheid van onze medewerkers kunnen we onze klanten en partners namelijk ook steeds vaker in hun eigen taal te woord staan. Dit leidt natuurlijk weer tot soepelere en effectievere communicatie. Al met al brengt onze internationale vertegenwoordiging dus ontelbaar veel voordelen met zich mee.

Neem contact met ons op

Bij Active Freight Management vinden we het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan. We raden u dan ook vooral aan eens contact met ons op te nemen, zelfs als u nog niet zeker weet of u ons wilt inhuren. We staan altijd klaar om u vrijblijvend te adviseren en zullen ons best doen om de juiste oplossing voor u te vinden.

Twee kantoren, vele specialiteiten

Onze expertises

Aan ervaring geen gebrek

  • check Volledig ontzorgen van een logistiek proces
  • check Kennis van specifieke markten
  • check Onafhankelijk netwerk van partners
  • check Korte lijnen en een vast team
  • check Flexibel en actief
Een betrouwbare, competitieve en efficiënte service

Een betrouwbare, competitieve en efficiënte service

Wij zijn een internationale expediteur, die lucht- en zeevervoer, projectlogistiek, magazijn met pick- & pack oplossingen, douane in/uit klaringen en vliegtuig- en scheepscharter aanbiedt.

Met wereldwijde vertegenwoordigers, veel expertise en oplossingen op maat ontzorgen we van begin tot eind.

Contact opnemen Meer over ons chevron_right

Onze locaties

Wij hebben kantoren op twee verschillende locaties in Europa. Door een nauwe samenwerking tussen de kantoren kunnen wij u ten alle tijden voorzien van specialistische kennis van verschillende markten.

Active Freight Management
active.fr@active-freight.com +33 (0)1 85 90 01 90
Active Freight Management
active.ams@active-freight.com +31 (0) 297 753 639

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven