Een stapje verder

Bij Active Freight Management weten we als geen ander hoe belangrijk het is ons te onderscheiden van de concurrentie. We moeten bereid zijn een stapje verder te gaan dan de rest. Dat is dan ook de reden dat we hard hebben gewerkt aan het perfectioneren van één van onze specialiteiten: transporten afleveren in moeilijk begaanbare gebieden. We helpen met name veel klanten met leveringen van en naar Afrika en het Midden-Oosten.

Waarom is dit lastig?

Verschillende regio’s in zowel Afrika als het Midden-Oosten staan bekend als conflictgebieden. Politieke, sociale en economische problemen zorgen hier voor tijdrovende obstakels die bovendien veel geld kunnen kosten. Daar komt nog bij dat ook de regelgeving zeer complex is. Zo kan het onder andere lastig zijn om de juiste documentatie en goedkeuringen te ontvangen van lokale autoriteiten. Al met al zijn er dus genoeg redenen om deze taak aan een ander over te laten. Toch hebben wij ervoor gekozen de uitdaging aan te gaan en inmiddels kunnen we vol vertrouwen garanderen dat zelfs de meest ingewikkelde transporten naar Afrika en het Midden-Oosten voor ons geen enkel probleem zijn.

Hoe gaan wij te werk?

De voornaamste reden voor ons succes in dergelijke gebieden is ons gevarieerde partnernetwerk. Bij iedere nieuwe opdracht leren we nieuwe mensen kennen, die op hun beurt weer nieuwe specialiteiten met zich meebrengen. Veel van hen zijn voor ons zo waardevol, dat we ze permanent hebben toegevoegd aan ons netwerk. We kunnen dus altijd op hun hulp rekenen. Dankzij deze betrouwbare lokale connecties kunnen wij al uw opdrachten snel en voordelig afronden.

Interesse?

Bent u benieuwd hoe wij uw opdracht zouden aanpakken? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan altijd klaar om geheel vrijblijvend de verschillende mogelijkheden met u te bespreken. Waar wacht u nog op?

Wereldwijd inzetbaar

Onze expertises

Aan ervaring geen gebrek

  • check Volledig ontzorgen van een logistiek proces
  • check Kennis van specifieke markten
  • check Onafhankelijk netwerk van partners
  • check Korte lijnen en een vast team
  • check Flexibel en actief
Een betrouwbare, competitieve en efficiënte service

Een betrouwbare, competitieve en efficiënte service

Wij zijn een internationale expediteur, die lucht- en zeevervoer, projectlogistiek, magazijn met pick- & pack oplossingen, douane in/uit klaringen en vliegtuig- en scheepscharter aanbiedt.

Met wereldwijde vertegenwoordigers, veel expertise en oplossingen op maat ontzorgen we van begin tot eind.

Contact opnemen Meer over ons chevron_right

Onze locaties

Wij hebben kantoren op twee verschillende locaties in Europa. Door een nauwe samenwerking tussen de kantoren kunnen wij u ten alle tijden voorzien van specialistische kennis van verschillende markten.

Active Freight Management
active.fr@active-freight.com +33 (0)1 85 90 01 90
Active Freight Management
active.ams@active-freight.com +31 (0) 297 753 639

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven