Wie zijn wij?

Active Freight Management is een ervaren transportmakelaar met een unieke werkwijze. Samen met onze vele partners werken wij als bemiddelaar voor iedereen die snel en voordelig een vracht naar een bestemming wil laten vervoeren. Dankzij ons onafhankelijke partnernetwerk, directe communicatie en wereldwijde vertegenwoordiging kunnen wij uw vracht moeiteloos afleveren, wat de eindbestemming ook is.

Onze werkwijze

Ons team streeft er iedere dag naar om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij nemen het export- of importproces van begin tot eind uit handen en staan altijd klaar om eventuele problemen op te lossen. Ons onafhankelijke partnernetwerk biedt ons bovendien de flexibiliteit die nodig is om elke opdracht succesvol af te ronden. Telkens weer gaan we op zoek naar de partner die het beste resultaat kan bereiken. Zo houden we de kosten laag en de kwaliteit hoog.

Neem contact met ons op

Eé n van de punten waar wij bij Active Freight Management veel aandacht aan besteden, is onze communicatie. We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan met vragen of opmerkingen, zelfs als u nog niet zeker weet of u gebruik wilt maken van onze service. Ons team heeft ontzettend veel vakkennis en we zijn dan ook altijd bereid u een handje te helpen. Of u nu meer wilt weten over onze service, een vraag heeft over een complex transport of juist feedback wilt geven, het kan allemaal. Bovendien kunnen we u vaak ook nog eens in uw eigen taal bedienen. Wat wilt u nog meer?

Contactgegevens

Het Nederlandse kantoor van Active Freight Management is te bereiken door te bellen naar +31 (0) 297 753 639 | +31 (0) 682 756 404. U kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar active.ams@active-freight.com. Hopelijk tot gauw!

Koen Koning

"Hallo, Ik ben Koen. Ben je opzoek naar een goede oplossing/prijs voor je transport? Neem dan contact met mij op"

Indira Visser

"Hoi, Ik ben Indira. Wat ik leuk vind is dagelijks contact met jou. Ik ben benieuwd wat jou bezig houdt. Kan ik je van dienst zijn? Bel/e-mail mij."

Koen Koning

In de afgelopen 15 jaar heb ik zo veel mogelijk wat met logistiek te maken heeft, eigen gemaakt. Door de ruime ervaring opgedaan in Afrika en tijdens klantbezoeken heb ik ook kunnen zien hoe de logistiek werkt in andere delen van de wereld. Mijn ervaring en contacten gebruiken we elke dag opnieuw. Binnen Active Freight Management ben ik vanaf het begin verantwoordelijk voor de koers die we varen, maar ook voor het dagelijkse reilen en zeilen. Samen met het team kijk ik naar hoe we jou het beste kunnen helpen met gecompliceerde transporten of het inzichtelijk maken van lastige procedures. Kom je er niet uit, neem dan contact op en ik bijt me vast.

Indira Visser

Geboren in Venezuela en vanaf mijn 10de verder opgegroeid in Nederland (maar ik spreek nog steeds vloeiend Spaans).   Na mijn studie heb ik gesolliciteerd bij KLM als stewardess, maar helaas miste ik 4 cm in de lengte. Ik bleef op Schiphol werken in de hoop dat ik nog 4 cm zou groeien. Zo begon mijn logistieke avontuur. Nu 20 jaar later zijn die 4 cm niet in lengte bijgekomen maar des te meer in ervaring.   Na verschillende functies binnen de logistiek bekleed te hebben, kreeg ik de kans om bij Active Freight Management aan de slag te gaan. Ik vond het ontzettend spannend om de overstap te maken van een grote expediteur naar een klein groeiend bedrijf als Active Freight Management. Vandaag de dag, 3 jaar later, heb ik hier geen enkel moment spijt van gehad. Mijn werkzaamheden binnen Active Freight Management variëren van offertes maken, klanten bezoeken, douane documentatie en facturatie tot de plantjes water geven op kantoor. Alles doe ik nog steeds met veel plezier. Ik ben een creatief sociaal mensenmens vol ideeën en ik vind het leuk om in contact te komen met jou!

Onze expertises

Aan ervaring geen gebrek

 • check Volledig ontzorgen van een logistiek proces
 • check Kennis van specifieke markten
 • check Onafhankelijk netwerk van partners
 • check Korte lijnen en een vast team
 • check Flexibel en actief

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Voor welke uitdaging staat u? Als u het in het kort omschrijft komen wij vervolgens bij u terug met een passende oplossing.

 • Kunnen jullie ons helpen met een complexe zending naar Afrika?
  Klant
 • Jazeker, kunt u ons de details doorsturen?
  Active Freight Management
 • Er moeten nog twee documenten in orde worden gemaakt, dit gaan we regelen.
  Active Freight Management
 • Fijn!
  Klant
 • Stel uw vraag


"*" geeft vereiste velden aan

Waar kunnen we u mee helpen?

Een betrouwbare, competitieve en efficiënte service

Een betrouwbare, competitieve en efficiënte service

Wij zijn een internationale expediteur, die lucht- en zeevervoer, projectlogistiek, magazijn met pick- & pack oplossingen, douane in/uit klaringen en vliegtuig- en scheepscharter aanbiedt.

Met wereldwijde vertegenwoordigers, veel expertise en oplossingen op maat ontzorgen we van begin tot eind.

Contact opnemen Meer over ons chevron_right

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven